Metamorfose

Metamorfose

Als kleuter was ik een vrolijk meisje dat graag gek deed, maar in de basisschool veranderde dat. Ik werd het slachtoffer van pesterijen die jarenlang zouden voortduren. Hierdoor kreeg mijn zelfvertrouwen een flinke knauw, net als mijn vertrouwen in andere mensen.
Gelukkig waren er ook dingen waaraan ik mij kon optrekken en die mij in de loop der jaren veel steun boden, waaronder boeken, films, tv-series en natuurlijk muziek.
‘Metamorfose’ is een autobiografie / social media feed boek. Het gaat over mezelf, over alles wat ik heb meegemaakt en over de dingen die mij ‘mij’ maken, zoals mijn favoriete muziek, films en tv-series.
Het hoofddoel van dit boek is echter mijn verhaal delen en op die manier steun bieden aan mensen die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben. Ik hoop de lezer te kunnen inspireren om vol te houden, omdat ik oprecht geloof dat alles wat je meemaakt, je uiteindelijk sterker maakt. Voor mezelf is het een manier om mijn verleden af te sluiten, zonder de lessen te vergeten die ik eruit geleerd heb.

Bestellen